Select-a-House
Ginnekenweg 368
Breda

Tel: 076 - 565 82 88
Mail: info@select-a-house.nl

Over ons

Select-a-House is een verhuurmakelaar in regio Breda die meer dan 10 jaar huurders en verhuurders ‘ontzorgt’. Wij ‘ontzorgen’ huurders bij het zoeken van passende woonruimte in een gewenste woonomgeving. Verhuurders ‘ontzorgen’ wij door het complete verhuurtraject uit handen te nemen. Daarbij zoeken wij huurders, die voldoen aan het gewenste huurdersprofiel.

Wij zijn pas tevreden als zowel de huurder als de verhuurder tevreden is met het resultaat van onze bemiddeling.

Vanuit ons sfeervolle en huiselijke ingericht kantoorpand aan de Ginnekenmarkt in Breda, werken wij met liefde, aandacht, vakmanschap en Brabantse nuchterheid aan het faciliteren van woongeluk en het ‘ontzorgen’ van huurders en verhuurders.

We geloven in pro-activiteit, meedenken, professionaliteit, helderheid en innovatie. Ons ervaren team bestaande uit jonge en creatieve adviseurs. Hierdoor is Select-a-House een bureau dat voldoet aan de wensen van deze tijd. Select-a-House gaat net een stapje verder dan de standaard.

.company-logo{background:url(/assets/attachments/log.jpg) 0 50% no-repeat;width:235px;height:70px;background-size:contain}.company-logo img{display:none}@media (max-width:725px){.company-logo{height:40px}}