Select-a-House
Ginnekenweg 368
Breda

Tel: 076 - 565 82 88
Mail: info@select-a-house.nl

Woning verhuren in regio Breda

Verhuren in Regio Breda;

Een investeerder wordt niet 'verliefd' op een woning of een stad maar wil gewoon rendement maken. Best simpel zou je zeggen! De vraag naar huurwoningen in onze Parel van het Zuiden blijkt nog altijd groot te zijn maar hoe vindt u nou de juiste huurder bij het verhuren van uw woning?

Elke situatie is natuurlijk anders. Is uw pand een belegging of is uw hoofddoel verkoop en is verhuur een tussenoplossing.

Select a House weet op de juiste manier de huurmarkt te bespelen, de juiste betrouwbare huurders te vinden om uit eindelijk daarmee een goed rendement te behalen. Door een klein betrokken team en géén grote franchiseformule kan Select a House snel schakelen en goed inspelen op de (verhuur)wensen van een klant. De juiste balans vinden tussen commercieel en dienstverlenend / service gericht handelen is wat ons motiveert.

Select a House zorg voor een uitgebreide screening van een potentiële huurder, denk hierbij natuurlijk aan een financiële screening maar ook wordt gekeken naar de familie-, huidige woon-, en werksituatie. Daarnaast nemen wij ook de historie van een huurder mee in onze overweging. Door deze uitvoerige screening kunnen wij zeggen dat wij nul wanbetalers hebben. Tevens zorgt Select a House voor een huurovereenkomst die aan de nieuwste wetgeving voldoet, alsmede een in- en uitcheck met een degelijk uitgebreid inspectierapport inclusief foto’s.

Door een ervaren, gedreven en betrokken team weten wij hoe flexibel we op uw (verhuur)wensen kunnen inspelen. Uw persoonlijke situatie bij het verhuren is hierbij een belangrijk onderdeel, elke situatie is weer anders.

Mocht u als verhuurder ervoor kiezen om alle zorg uit handen te geven en deze over te dragen aan Select a House, dan kan dit ook dankzij onze beheerpakketten, klik hier voor meer informatie over onze beheerservice.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen, ga dan naar onze aanmeldpagina om uw woning aan te melden en wij nemen contact met u op!

“Select-a-House, wij verhuren geen praatjes, maar woningen!”

woning.verhuren.samen.select.a.house

.company-logo{background:url(/assets/attachments/log.jpg) 0 50% no-repeat;width:235px;height:70px;background-size:contain}.company-logo img{display:none}@media (max-width:725px){.company-logo{height:40px}}