Select-a-House
Ginnekenweg 368
Breda

Tel: 076 - 565 82 88
Mail: info@select-a-house.nl

Woningmarkt voor Expats

Select-a-house is expert op het gebied van woningvesting voor expats. We bieden zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimte voor expats. Passend op de wensen bieden we deze aan voor tijdelijke of permanente bewoning. Door onze nauwe samenwerking met verschillende relocation-bureau's weten wij goed in te spelen op de behoeftes.

Indien u expat bent en u komt voor een bepaalde tijd wonen in Breda dan adviseren wij om gemeubileerd te huren. Dit betekend dat de woning volledig is ingericht en u enkel uw persoonlijke eigendommen hoeft mee te nemen. Onze expatservice gaat zo ver, dat u zelfs in sommige gevallen per nacht of week kunt boeken. De nachtprijzen wijken in dat geval af van de maandprijzen.

Wanneer u als expat hier voor langere tijd komt wonen (meestal minimaal 12 maanden) kunt u overwegen om voor een gestoffeerde woonruimte te kiezen. In dit geval kunt u het appartement inrichten naar eigen wens en/of eigen meubels meenemen.

Breda wordt steeds meer het hart van van grote omliggende steden. Dit komt door de centrale ligging van Breda. Als expat kunt u heerlijke wonen in Breda en bent u binnen +/-70 minuten in; Amsterdam, Den-Haag, Utrecht, Eindhoven, Brussel en Antwerpen. Ook met het openbaar vervoer bent u zo in in de grote steden, vaak met met een rechtstreekse verbinding. Via diverse uitvalswegen (A16, A27,A58) bereikt u de de omliggende steden per auto.

In Breda kun je fantastisch shoppen, uitgaan of rustig genieten van de natuur. Daarnaast heeft Breda een mooie historische geschiedenis. Daarnaast is Breda een van de meest gastvrije steden van Nederland, uitstekend voor voor u als expat!

Meer informatie over onze service en dienstverlening? Bel of vul onze contactformulier in. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen. Bekijk ons volledige huuraanbod op onze website.

Expat woning huren Breda


.company-logo{background:url(/assets/attachments/log.jpg) 0 50% no-repeat;width:235px;height:70px;background-size:contain}.company-logo img{display:none}@media (max-width:725px){.company-logo{height:40px}}