Select-a-House
Ginnekenweg 368
Breda

Tel: 076 - 565 82 88
Mail: info@select-a-house.nl

Diensten

Flexibel op uw specifieke woonwensen inspelen

Op basis van onze verhuurervaring weten wij hoe wij flexibel op uw woonwensen kunnen inspelen. Uw persoonlijke situatie is hierbij een belangrijk onderdeel, elke situatie is weer anders. Bij uw aanmelding vragen wij uw specifieke wensen om op deze manier u optimaal van dienst te kunnen zijn en zo dé geschikte huurwoning voor u te zoeken.

‘Thuis in huurwoningen’

U zult zich pas ècht ‘thuis’ voelen als zowel de woning als woonomgeving u aanspreken. Daarom inspecteren wij alle woningen en worden de huiseigenaren geïnterviewd. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren of een woning aan al uw specifieke wensen voldoet.

Gespecialiseerd in Regio Breda

Tevens zijn wij door onze specialisatie goed 'thuis' in de regio Breda en vindt u op onze website veel informatie over de stad Breda, de geannexeerde dorpen en de 47 woonbuurten.

Géén inschrijfkosten

In tegenstelling tot wat bij veel andere woonbemiddelaars gebruikelijk is, betaalt u bij ons geen inschrijfgeld.

Bij iedere woning op onze website vindt u:

  • Veel foto’s over de huurwoning èn over de woonbuurt
  • Beschrijving van de woning, buurt en buurtbewoners
  • Een kaart met de ligging van de woning en van de buurt


U wordt gratis op de hoogte gehouden

Zodra wij één of meerdere huurwoningen hebben gevonden die aan uw woonwensen voldoen sturen wij u een bericht.

U bent van harte uitgenodigd

Als de sfeer van onze website u aanspreekt, nodigen wij u graag uit een huurwoning te selecteren die aan uw wensen voldoet, de stad Breda te verkennen of een een kijkje te nemen in één of meerdere buurten in Breda.

Wij horen graag van u!

De meeste informatie kunt u op onze website vinden. In veel gevallen beschikken wij echter over meer achtergrondinformatie. neem daarom gerust contact met ons op.


.company-logo{background:url(/assets/attachments/log.jpg) 0 50% no-repeat;width:235px;height:70px;background-size:contain}.company-logo img{display:none}@media (max-width:725px){.company-logo{height:40px}}